Lilla Salongen Eksjö - Hud & Skönhetsvård
KROPPSBEHANDLINGAR
 
Divine White Chocolate
60 min, 895 :-
En dröm för kropp och sinne. Behandlingen börjar med att din kropp peelas med en skön chokladscrub. Sedan masseras du med en vit chokladlotion och packas in i en värmefilt. 
Under tiden chokladlotionen sakta smälter in i din kropp så får du en härlig ansiktskur, chokladmask och avslutande ögon och dagcreme.
 
Chili – Cirkulation
60 min, 895 :-
En skön värmande behandling som passar dig som vill öka din cirkulation.  Behandlingen börjar med en saltscrub blandad med chiliolja. Därefter en kroppsinpackning med och chiliolja. Sen packas du in i en värmefilt och får du en skön ansiktskur, ansiktsmask, skalpmassage och avslutande ögon & dagcreme.
 
Energy – Energi
60 min, 895 :-
Behandlingen börjar med en lenande och stimulerande kroppspeeling. Kroppen masseras in med ett citrusdoftande kroppsbalsam. Därefter packas du in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en skön ansiktskur, ansiktsmask, massage samt avslutande ögon och dagcreme.
 
Relaxing – Avslappnande
60 min, 895 :-
Behandlingen börjar med en  härlig saltskrubb. Kroppen masseras in med ett citrusdoftande kroppsbalsam. Därefter packas du in i behagligt värmetäcke. Under tiden inpackningen verkar ges en  ansiktskur, mask, hårbottenmassage och avslutande ögon & dagcreme..
 
Gingerbehandling - Detox
60 min, 895 :-
En underbar och utrensande behandling som passar alla.
Behandlingen startar med en skrubb och  sen appliceras en utrensande kroppsolja. Efter det packas du in i ett värmetäcke samtidigt som du får en skön ansiktskur, mask, skalpmassage  och avslutande ögon & dagcreme.
Site Builder drivs av  Vistaprint